Toegangscontrolesystemen

Een toegangscontrolesysteem voorkomt dat vreemdelingen zomaar toegang krijgen tot uw bedrijfspand. Daarnaast zorgt het ervoor dat medewerkers niet in elke ruimte kunnen. Op die manier beperkt u veiligheidsrisico’s. Bij DeltaSafe Systemen controleren we uw toegangscontrolesysteem 24 uur per dag.

Zo werkt een toegangscontrolesysteem

Vindt u alleen uw bezoekers registreren niet voldoende? Dan is toegangscontrole-beveiliging een uitkomst. Met zo’n systeem krijgt elke medewerker een pas met zijn of haar naam en eventueel een pasfoto. Zo kunt u per werknemer bepalen voor welke ruimtes deze geautoriseerd is. Want niet iedereen hoeft toegang te hebben tot de researchafdeling, computerruimte of het magazijn. Dat maakt de toegangspas een handige en intelligente sleutel. Bij verlies, schorsing of ontslag blokkeert u de pas eenvoudig.

24 uur per dag controle

We controleren de toegangsbeveiliging systemen 24 uur per dag op functionaliteit. Is een kaartlezer bijvoorbeeld defect? Dan merken we dit direct op en lossen we het op. Soms zelfs nog voor een van uw medewerkers het probleem constateert. De controle van uw toegangscontrole beveiliging vindt plaats op afstand. Als u dit wilt, kan een van onze beveiligingsmedewerkers of uw eigen werknemer deze controle ook uitvoeren. Het systeem is namelijk gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen.

Service en onderhoud van uw toegangscontrolesysteem

Met een toegangscontrolesysteem van DeltaSafe Systemen profiteert u van onze efficiënt georganiseerde afdeling Service en Onderhoud. Daardoor kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken met al uw vragen en storingen. Onze technici helpen u vaak nog dezelfde dag. Wilt u meer weten over onze toegangscontrolesystemen? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Vraag de gratis toegangscontrolesystemen check aan

    Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

    Naam: Peter Wolfs

    Tel: 020 6328835

    info@deltasafegroep.nl


    -