Inbraakbeveiliging

Het is de angst van iedere ondernemer: een inbraak in uw kantoorpand. U wilt er natuurlijk alles aan doen om te voorkomen dat belangrijke spullen, zoals computers en documenten, gestolen worden. Wij kunnen u daarbij helpen.

Waarom inbraakbeveiliging in Amsterdam?

Bedrijven in Amsterdam en omgeving zijn helaas regelmatig slachtoffer van inbraak. Bij DeltaSafe Systemen doen wij er alles aan om dit voor uw bedrijf te voorkomen.

Hoe? Met onze inbraakdetectie- en beveiligingsoplossingen. Hiermee kunnen we pogingen tot inbraak snel signaleren. De systemen zijn aangesloten op de alarmcentrale en worden opgevolgd door medewerkers van de mobiele surveillance. Hiermee kan het risico op inbraak dus worden beperkt.

Inbraakbeveiliging voor ieder bedrijf

Wij bieden oplossingen voor elke onderneming. Onze Service & Onderhoud afdeling staat 24 uur per dag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

Heeft u al een systeem voor inbraakbeveiliging in uw kantoorpand? Wij zijn VEB gecertificeerd en mogen tot en met de hoogste klasse certificaten uitschrijven. Dit certificaat heeft u nodig voor de verzekering.

Wij kunnen naast inbraakbeveiliging ook andere veiligheidszaken voor u uit handen nemen, zoals meldkamer, aansluitingen en alarmopvolging. Neem contact met ons op en wij bespreken alle mogelijkheden met u door.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Vraag de gratis inbraakbeveiliging check aan

    Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

    Naam: Peter Wolfs

    Tel: 020 6328835

    info@deltasafegroep.nl


    -