Bouwkundige maatregelen

Met bouwkundige maatregelen maakt u het criminelen erg lastig om binnen te komen in uw bedrijfspand en waardevolle spullen mee te nemen. Hieronder leggen we u uit welke bouwkundige maatregelen er zijn en op welke manier ze criminelen buiten houden. DeltaSafe Systemen helpt u graag met advies en onderhoud.

Cilinders en sleutels

Op het gebied van cilinders en sleutels heeft u diverse mogelijkheden:

 • Al uw ramen en deuren voorzien van goedgekeurde sloten. Dan duurt het maximaal vijf minuten langer tot een inbreker binnen is
 • Gelijksluitende cilinders laten plaatsen. Dan kunt u met één gecertificeerde sleutel alle deuren van uw pand openen. Deze zijn alleen na te maken met een certificaat
 • In het verlengde daarvan helpen we u ook graag met een sluitplan. Daarmee hebben personen met verschillende toegangsrechten altijd maar één sleutel nodig om meerdere deuren te openen
Rolluiken

Heeft u een hoog risico-pand? Dan zijn rolluiken een verstandig idee, bijvoorbeeld als:

 • er een verhoogd risico is tot braak
 • u de openslaande delen van het pand, zoals ramen en deuren, niet optimaal bouwkundig kunt beveiligen
 • deze een eis van de verzekering zijn

Rolluiken zijn er in diverse kleuren en modellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor geheel gesloten of als hekwerk. De manier van bedienen verschilt ook. Enkele mogelijkheden zijn een bedieningsknop aan de binnenkant, een sleutelschakelaar aan de buitenkant, een afstandsbediening of aansturing via het alarmsysteem. We adviseren u graag over de beste optie in uw situatie.

Meeneembeperkende maatregelen

Meeneembeperkende maatregelen zijn producten die helpen om diefstal van uw waardevolle spullen te vertragen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan computers en gereedschap. Welke maatregel het beste is, hangt af van het soort product. Zo heeft een server die op een vaste plaats staat andere beveiliging nodig dan een draagbare laptop. Dit zijn een paar voorbeelden:

 • Een kabelsysteem als beveiliging voor laptops
 • Een PC-beveiligingsbox of kabelbeveiligingssysteem voor desktopapparatuur

Beide voldoen minimaal aan de eisen van de SKG, oftewel Stichting Kwaliteit Gevelbouw. We raden u altijd aan om deze beveiliging in combinatie met andere maatregelen toe te passen.

Kluizen

Een andere bouwkundige maatregel is een kluis. Het is verstandig om deze aan te schaffen als u het volgende veilig wilt opbergen:

 • Geld
 • Waardepapieren
 • Data
 • Belangrijke dossiers
Hulp en advies bij bouwkundige maatregelen

Vraagt u zich af welke bouwkundige maatregelen in uw situatie het beste zijn? Of heeft u hulp nodig bij de keuze voor bijvoorbeeld een rolluik of kluis? Onze specialisten helpen u graag. Niet alleen met hulp en advies, maar ook met service en onderhoud. Zo kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht met uw vragen en storingen. Onze technici helpen u vaak nog dezelfde dag. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Vraag de gratis bouwkundige maatregelen check aan

  Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

  Naam: Peter Wolfs

  Tel: 020 6328835

  info@deltasafegroep.nl


  -