Ontruimingsoefeningen

Iedere organisatie is verplicht elk jaar een ontruimingsoefening te houden. Deltasafe Groep organiseert en ondersteunt op basis van haar eigen expertise in de uitvoering van ontruimingsoefeningen.

Een ontruimingsoefening is bedoeld om uw medewerkers te trainen in hoe zij het pand via een korte weg en op een veilige manier volgens het bedrijfsnoodplan dienen te verlaten. Deltasafe Groep bekijkt tijdens de oefening of de ontruiming op de meest veilige en snelle wijze verloopt en waar verbeteringen in het ontruimingsplan kunnen worden aangebracht.

De ontruimingsoefening gaat uit van een vooraf geschreven ontruimingsplan. Een ontruimingsplan beschrijft precies wat er in geval van nood moet gebeuren om de mensen veilig uit het gebouw te krijgen.

Deltasafe Groep heeft ruime ervaring met het opstellen en controleren van ontruimingsplannen. Wij komen graag bij u langs om uw specifieke situatie te beoordelen.

Deltasafe Groep neemt de norm NEN 8112 als richtlijn voor het opstellen van een doeltreffend ontruimingsplan. Zo weet u zeker dat uw ontruimingsplan voldoet aan de wettelijk gestelde eisen.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

 

Neem contact met ons op over ontruimingsoefeningen

  Naam: Jolanda Gieling

  Tel: 020 6328835

  info@deltasafegroep.nl

   

   


  -