Noodverlichting

Een feilloze evacuatie is van essentieel belang wanneer elke seconde telt. Deltasafe Groep biedt een ruim assortiment noodverlichting dat mensen in noodsituaties veilig en betrouwbaar de weg wijst.

Noodverlichting treed in werking wanneer de normale verlichting als gevolg van een stroomstoring uitvalt. Noodverlichting heeft daarom altijd een eigen voedingsbron.

Met behulp van een goed functionerende noodverlichting kan een veilige situatie voor bezoekers en werknemers worden gecreëerd. In noodsituaties kan men de vluchtroute vinden en deze veilig naar de uitgang volgen; Werkzaamheden kunnen veilig worden beëindigd en hulp- en blusmiddelen kunnen worden gelokaliseerd.

Deltasafe Groep  hanteert deEuropese toepassingsnorm voor noodverlichting NEN-EN 1838.

DeltaSafe Groep beschikt over een efficiënt georganiseerde afdeling Service & Onderhoud die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen en storingen. De technici kunnen u doorgaans nog dezelfde dag helpen.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Neem contact met ons op over noodverlichting

    Naam: Jolanda Gieling

    Tel: 020 6328835

    info@deltasafegroep.nl


    -