Sinds een aantal jaren is de gemeente Amsterdam aangesloten bij uw beveiligingsbedrijf en zij heeft een goede samenwerking opgebouwd inzake het beveiligen van een aantal projecten.

Ook inzake het tijdelijk beheer zijn wij zeer tevreden.

Het bedrijf is gevestigd in noord en zijn snel ter plaatse, zodat de schade aan de panden van de gemeente gering blijft.

Nogmaals een prima bedrijf dat altijd inspringt bij calamiteiten.

Gemeente Amsterdam
Dhr. Van Geenen.

Testimonial Gemeente Amsterdam

Intussen werkt DPG Media alweer een aantal jaar samen met DeltaSafe Groep.

Een prettige samenwerking met korte communicatielijnen, zodat er snel geschakeld kan worden in geval van een calamiteit.

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening.

DPG Media
Facility Management

Testimonial DPG Media

Een perfecte wijze van ontzorgen en vertrouwen op een goede dienstverlening en een veilige nachtrust!

Het allerbelangrijkste is dat er voor een vast bedrag alle service en diensten worden geleverd die nodig zijn.

Door een goede communicatie, afstemming en advisering wordt er geleverd wat aangeboden is en vaak zelfs meer dan dat.

IJburg College
Dhr. N. Moen

Testimonial IJburg College

Voor ons culturele festival in Noord zochten we goede begeleiding in beveiliging en BHV, voor het creëren van een veilige omgeving voor de bezoekers. Na een fijn en open gesprek met Patrick kwamen we tot een goede inzet van beveiligers tijdens ons driedaagse festival. Zichtbare beveiliging en toegankelijk voor zowel ons als organisatie als voor de bezoeker, zorgden voor een prettige sfeer tijdens het festival.

Een open mentaliteit en eerlijk in inzet van personeel. DeltaSafe heeft zeker niet als doel de meeste winst uit een klus te halen, maar zorgt voor een veilig gevoel in elke situatie.

Winters Binnen
Annemarijn Zanting
Productie Winters Binnen

Testimonial Winters Binnen

eindelijk weer rustig slapen…

Cafe restaurant Tolhuistuin
Tijmen Vermaas

Testimonial Cafe restaurant Tolhuistuin

Schoolgebouwen zijn per definitie vrij kwetsbare gebouwen, omdat de gebouwen gedurende de avonduren & weekends weinig tot niet gebruikt worden.

Bovendien zijn er daags veel gebruikers, die niet allemaal een even groot verantwoordelijkheidsbesef kunnen opbrengen voor de (inbraak)veiligheid

Vandaar dat het prettig is dat de zorg voor bescherming tegen inbraak kan worden neergelegd bij een expert, die de wet kent, de praktijk van de school begrijpt, meedenkt in de noodzakelijke oplossingen en een vast tarief kan bieden voor onderhoud van de installatie en goede (geautomatiseerde) opvolgingen. Zo’n bedrijf is het Amsterdamse DeltaSafe Groep in onze ogen. Zij bieden met de “schoolformule” een veilig gevoel tegen een betaalbare prijs.

Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA)
Arjen de Graaf

Testimonial Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA)

Waternet maakt gebruik van diverse diensten die Deltasafe Groep aanbiedt. Ons hoofdkantoor wordt vakkundig beveiligd door de Host(ess) van Deltasafe Groep. Naast hun veiligheidsrol hebben zij ook een belangrijke functie als gastheer/vrouw.
Voor ons zijn zij écht het visitekaartje voor het bedrijf, die onze medewerkers en bezoekers elke dag weer met een glimlach welkom heten in het hoofdkantoor.

Naast ons hoofdkantoor zitten op drie andere Waternet-vestigingen alerte portiers, die meerdere locaties op afstand bewaken en de toegangscontrole beheren, allemaal vakkundige en flexibele professionals.
Buiten de fysieke beveiliging die Deltasafe Groep levert, maken we ook gebruik van mobiele surveillance. Zo bewaken zij onze andere objecten, zoals bruggen en sluizen.
De surveillanten zijn indrukwekkend snel in hun aanrijtijden, en handelen altijd deskundig en kordaat wanneer zij onregelmatigheden aantreffen.

Deltasafe Groep straalt professionaliteit uit; de communicatie verloopt altijd helder en transparant, Waternet durft met zekerheid te zeggen dat uw veiligheid in goede handen is bij Deltasafe Groep!

Waternet
Ayold Sminia
Facilitair Specialist
Fysieke Risicobeheersing.

Testimonial Waternet

Al ruim 2 jaar werken wij goed samen met DeltaSafe Groep. DeltaSafe Groep is, net als wij, een betrouwbaar bedrijf uit Amsterdam Noord. DeltaSafe Groep zorgt voor vaste gezichten en betrokken werknemers die onze doelgroep kennen en zorgt voor een veilige omgeving voor de kinderen die bij ons sporten.

Ronald McDonald Centre
Kim Lammers (Directeur)

Testimonial Ronald McDonald Centre

Zowel in de ICT als in de fysieke beveiliging draait het om vertrouwen en het gevoel van veiligheid.

Bij DeltaSafe Groep hebben wij dit gevoel gevonden. Dit door het persoonlijke contact en de kennis van zaken.

Vanaf het moment dat wij naar huis gaan tot de volgende ochtend weten wij dat veiligheid gewaarborgd is.

Door de geavanceerde melding software/systemen is het hele beveiliging proces te volgen en word ik tijdig gealarmeerd bij een melding, inbraak of verstoring.

Giani It Solutions
D. van aalstede, Directeur

Testimonial Giani It Solutions

Ik heb Deltasafe ervaren als een professionele, betrouwbare partij met veel aandacht voor de klant, vooral bij implementatie van de diensten. Er wordt meegedacht en regelmatig gekeken of en hoe de dienstverlening kan worden verbeterd. Erg prettig!

Mathijs Mulder
Head of Supply Chain

Testimonial Mathijs Mulder

No nonsense, je ziet wat je krijgt en je krijgt wat je ziet.

Codam Coding College
Rene de Groen, Facility Manager

Testimonial Codam Coding College

-