Zoals u van een professioneel beveiligingsbedrijf mag verwachten is DeltaSafe Groep in het bezit van alle in onze branche van belang zijnde certificeringen. We zetten ze even op een rijtje voor u:


Keurmerk beveiliging

De Nederlandse Veiligheidsbranche vertegenwoordigt de markt van particuliere beveiliging, recherche en geld- en waardetransport. De Nederlandse Veiligheidsbranche behartigt de belangen van de branche bij de overheid, de politiek en de politie.

Lees meer

Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven

De VEB is met ruim 500 leden een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiligingsbranche. Zij behartigt de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord. Bedrijven die zich gespecialiseerd hebben op het vlak van camerasystemen, maar ook particuliere bewakingsbedrijven voor het leveren van diensten op het vlak van beveiliging.

Lees verder...

Amsterdam elektrisch

Gemeente Amsterdam wil de luchtkwaliteit in de stad verbeteren, bijvoorbeeld door het voor zakelijke veelrijders als taxi’s en licht bestelverkeer gemakkelijker te maken om elektrisch te rijden.

Lees verder...

Erkend leerbedrijf

Leerbedrijven geven leerlingen de kans om ervaring op te doen in het beroep waarvoor zij opgeleid worden. Zij vervullen
daarmee een belangrijke en onmisbare rol voor deze toekomstige beroepsbeoefenaars.

Lees meer

Nederlands Instituut voor Bedrijfs hulpverlening

Het NIBHV is in 1999 opgericht door het Instituut Fysieke Veiligheid IFV en Het Oranje Kruis. Het NIBHV is het kenniscentrum voor de bedrijfshulpverlening in Nederland. De doelstelling is het bevorderen van de kwaliteit van de bedrijfshulpverlening en de veiligheid in bedrijven en andere organisaties.

Lees meer

-