DeltaSafe Groep: alles voor uw veiligheid

Al ruim 25 jaar zijn wij actief in de veiligheidssector. Of het nu om bewaking van objecten of evenementen gaat, het leveren van beveiligingssystemen en veiligheidsartikelen, opleiden en trainen of het uitvoeren van recherchewerkzaamheden; Wij hebben de ervaring en expertise en nemen het u graag uit handen.

Alles onder 1 dak = zeer korte lijnen en kostenbesparing

Geen enkele ondernemer wil dat zijn bedrijf gevaar loopt. Klanten en bezoekers moeten zich veilig voelen. Wij regelen dat voor u. Omdat wij “alles onder 1 dak” hebben kunnen wij een totaal pakket aanbieden waardoor u zich volledig op uw bedrijfsvoering kunt richten.

Beveiligingsadviseurs

Wij leveren niet zomaar beveiligers en plaatsen niet zomaar systemen! Onze  beveiligingsadviseurs brengen de belangrijke aandachtspunten binnen uw organisatie in kaart en zorgen voor een op maat gemaakte dienstverlening. U krijgt uw eigen adviseur die altijd paraat staat om direct in te spelen op actuele gebeurtenissen.

Maatwerk, samenwerking en aandacht

Indien u besluit een product en/of dienst van ons af te nemen zorgen wij voor de juiste uitvoering binnen uw organisatie.

Wij prefereren een intensieve en langdurige samenwerking met onze klanten. Dit houdt in dat wij permanent monitoren of onze dienstverlening aan alle kwaliteitsnormen voldoet. U krijgt een eigen accountmanager toegewezen die regelmatig met u om de tafel gaat om er voor te zorgen dat u een tevreden klant blijft! Tijdens deze contactmomenten wordt de dienstverlening geëvalueerd, wet & regelgeving getoetst en eventuele verbeterpunten besproken.

DeltaSafe Groep bestaat uit de volgende divisies:
  • Beveiliging
  • Brand
  • Opleidingen
  • Systemen
  • Recherche
  • Verkeer

Deltasafe Groep is in het bezit van het Keurmerk Beveiliging, is ECABO erkend leerbedrijf en heeft het keurmerk NIBHV voor BHV opleidingen. De afdeling systemen is VEB erkend en mag (beveiliging) certificaten uitschrijven tot en met de hoogste klasse. Uiteraard zijn al onze medewerkers uitgebreid gescreend door Politie en Justitie.

 


-