Nieuws

BHV basis en -herhalingstraining

17 mei 2022

De BHV trainingen die worden gegeven bij DeltaSafe, kunnen ook op locatie worden georganiseerd.

Lees meer…


The Walt Disney Company

10 mei 2022

Wij zijn enorm trots te melden dat ook het BeNeLux hoofdkantoor van The Walt Disney Company te Amsterdam kiest voor de dienstverlening van DeltaSafe Groep.

Lees meer…


‘Uurtje voor een Schoner Buurtje.’

2 mei 2022

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Winclove Probiotics de bedrijven in Amsterdam Noord bijeengeroepen om de buurten schoon te houden. Het initiatief is om elk maand met de bedrijven uit Amsterdam Noord samen te komen om iedere keer een andere buurt schoon te prikken.

Lees meer…DeltaSafe Service Opleidingen

29 april 2022

De opleidingentak van ‘DeltaSafe Service’ is weer in volle gang na een iets wat rustige periode tijdens de coronacrisis. Wij organiseren verschillende veiligheidstrainingen waaronder de BHV training (bedrijfshulpverlener). De BHV trainingen van DeltaSafe Service voldoen aan de wettelijke eisen en worden i.c.m. met E-learning aangeboden.

 

Lees meer…


Ambitie DeltaSafe maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

1 april 2022

Het wagenpark van de mobiele surveillance van DeltaSafe is 100% elektrisch en draagt hiermee bij aan de reductie van CO2. DeltaSafe is in het bezit van de certificering van Amsterdam elektrisch.

Op het hoofdkantoor wordt ook gebruik gemaakt van duurzame oplossingen zoals: het gebruik van zonnepanelen en LED verlichting en is het pand gasvrij. Tevens wordt duurzaam ondernemen serieus genomen door al onze medewerkers. Dit uit zich in zowel hun werkzaamheden als communicatie naar de klant.

Materiaalgebruik proberen wij binnen de bedrijfsvoering van DeltaSafe zoveel mogelijk te reduceren. Dit doen wij door middel van papierloos werken, afval scheiden en beperking in het gebruik van verpakkingsmateriaal. Daarnaast worden reststromen zoveel mogelijk verwerkt in de vorm van recycling van bijvoorbeeld elektronica en uniformen.

Lees meer…


Nieuw camerasysteem bij SportPlaza Mercator Amsterdam West

23 maart 2022

Recentelijk is door DeltaSafe Systemen een compleet nieuw camerasysteem in het SportPlaza Mercator te Amsterdam geplaatst. DeltaSafe Systemen heeft ervoor gezorgd dat alle camera’s goed zijn geïnstalleerd en zo de veiligheid binnen en buiten het sportcentrum kan worden gegarandeerd. Stapje voor stapje gaat SportPlaza voor beveiliging, systemen en opleidingen geheel over naar DeltaSafe. Zo maakten zij eerst alleen gebruik van alarmopvolging, nu ook van de beveiligingssystemen en aan de brandmeldcentrale wordt gewerkt.

Jan Karbet, technisch operator bij SportPlaza: ‘Naar wat ontevredenheid van de service van de vorige beveiligingsleveranciers heb ik voorgesteld aan mijn manager om DeltaSafe Groep te bellen. Ik kwam in gesprek met Peter Wolfs, de directeur van DeltaSafe Groep en tussen ons klikte het gelijk. We zijn gelijk begonnen met het doorzetten van de meldingen naar de DeltaSafe Meldkamer met daarbij alarmopvolging door het team van DeltaSafe Surveillance. Momenteel zijn wij bezig om alle beveiligingsdiensten door hun te laten regelen, daarbij kunnen we bij DeltaSafe ook BHV training volgen en dat is bij ons van groot belang.’

Lees meer


Samenwerking Codam en DeltaSafe Groep

14 maart 2022

Een bijzondere organisatie die studenten de mogelijkheid geeft om zich te ontwikkelen tot succesvolle softwareontwikkelaars. Daarbij zijn een hoge mate van flexibiliteit, zelfredzaamheid en creativiteit ontwikkelen van belang bij Codam.

Het gebouw van Codam is 24/7 geopend, zo hebben studenten de mogelijkheid om ’s nachts te studeren wanneer zij dit prettig vinden. Natuurlijk is beveiliging hierbij onmisbaar. Zo heeft Rene de Groen, de facilitymanager bij Codam in 2020 opnieuw een aantal beveiligingsbedrijven op een rijtje gezet. Hierbij kwam DeltaSafe Groep met de beste oplossing voor Codam.

Lees meer


DELTACAM LIVE RESPONS

1 januari 2022

Met de Deltacam Live Respons maken uw medewerkers direct live contact met onze meldkamer. Onze medewerkers kijken en luisteren realtime mee en ondernemen actie als dat nodig is.

Lees meer


PARTICIPATIENETWERK NEDERLANDSE VEILIGHEIDSDIENST – MELDKAMER BREIDT UIT MET DELTASAFE GROEP UIT AMSTERDAM.

20 juni 2021

Nederlandse Veiligheidsdienst – Meldkamer (NL-VD Meldkamer) is een landelijk participatienetwerk van gespecialiseerde beveiligingsbedrijven. Vanuit een zwaar beveiligde vestiging in Goes worden zorginstellingen, luchthavens, industriële terreinen, vitale infra-objecten en privé eigendommen 24/7 bewaakt. Het hart van de NL-VD Meldkamer is het Security Operations Center. Hier komen alarm- en noodmeldingen binnen en worden mobiele surveillanten, hulpdiensten en technische ondersteuning aangestuurd.

Lees meer


-