Beveiligingscheck in Amsterdam

U wilt uw bedrijfspand natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen tegen inbraken en ongenode gasten. Daar helpt DeltaSafe Groep u graag bij. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we nu een gratis beveiligingscheck op locatie in Amsterdam.

Van beveiliging tot systemen

Bij Deltasafe Groep richten we ons op de beveiliging van bedrijven in Groot-Amsterdam. Dat doen we bijvoorbeeld met objectbeveiliging en mobiele surveillance. Ook camera- en toegangscontrolesystemen behoren tot onze specialiteiten. Daarnaast kunnen we u helpen met bouwkundige maatregelen. Daarover krijgt u van ons dan ook uitstekend advies.

Gratis beveiligingscheck op locatie in Amsterdam

En dat advies kost nu niets. Als u zich aanmeldt via het onderstaande contactformulier, krijgt u namelijk een gratis beveiligingscheck op locatie in Groot-Amsterdam. Dan inventariseren we eerst wat voor waarde uw inboedel heeft en hoe aantrekkelijk deze is voor criminelen. Op basis daarvan bepalen we wat voor beveiliging u nodig heeft en in hoeverre deze al aanwezig is. Ook kijken we of er op dit moment zwaktes in uw beveiliging zijn.

Vervolgens geven we u een uitgebreid advies. Daarin staat welke maatregelen u nodig heeft om uw bedrijfspand optimaal te beveiligen. U ontvangt ook een offerte met de kosten om dit advies uit te voeren. Het advies en de offerte zijn gratis en vrijblijvend, dus u bent tot niets verplicht.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Vraag de gratis beveiligingscheck voor uw bedrijf aan

    Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

    Naam: Peter Wolfs

    Tel: 020 6328835

    info@deltasafegroep.nl


    -