Objectbeveiliging in Amsterdam

In bedrijfspanden, overheidsgebouwen en zorginstellingen komen dagelijks veel mensen. Dat levert risico’s op van binnenuit en buitenaf. Met professionele en permanente objectbeveiliging behoedt u uw organisatie hiervoor. Onze objectbeveiligers weten precies wat zich in en om uw pand afspeelt. We bieden veiligheid door toezicht te houden.

24 uur per dag objectbeveiliging in Groot-Amsterdam

Onze beveiligingsmedewerkers staan bij objectbeveiliging 24 uur per dag voor u klaar. Zo waarborgen we de veiligheid van uw organisatie. We weten precies wat er moet gebeuren in een onveilige situatie. Bovendien zijn we breed inzetbaar. Dat betekent dat we ook werkzaamheden verrichten die zijn afgestemd op uw specifieke situatie.

Alle voordelen van objectbeveiliging op een rij

Als u uw objectbeveiliging in Groot-Amsterdam overlaat aan DeltaSafe Beveiliging, bent u verzekerd van vakbekwame beveiligingsmedewerkers. Dit zijn de voordelen:

 • Onze beveiligingsmedewerkers zijn flexibel inzetbaar. Ze draaien dag-, nacht-, avond- en weekenddiensten
 • We hebben aanvullende opleidingen in eigen beheer, waardoor u altijd goed getrainde en geschoolde beveiligingsmedewerkers heeft
 • De objectbewaking is afgestemd op uw situatie
 • U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende taken, zoals inzet als BHV’er en beheerder van de brandmeldcentrale
 • U profiteert van onze alles-in-1-formule: bewaking, meldkamer en techniek
 • We leveren altijd maatwerk
 • U bespaart kosten
Snel schakelen tussen verschillende taken

Een ander pluspunt is dat onze beveiligingsmedewerkers veel meer doen dan alleen objectbeveiliging. We zijn van alle markten thuis en schakelen snel tussen diverse taken. Behalve als algemeen beveiliger, kunt u ons bijvoorbeeld ook inzetten als portier of receptionist. Het ene moment is uw beveiliger gastheer en het andere moment BHV’er of controleur van in- en uitgaande personen en goederen. Voor die taken hoeft u dus geen ander personeelslid in te zetten.

Gespecialiseerde objectbeveiliging

Ieder object is anders en vraagt om een specifieke benadering. Daarom zijn onze beveiligingsmedewerkers getraind voor het object waar ze werken. Zo hebben we voor zorginstellingen speciale zorgbeveiligingsmedewerkers in dienst.

Objectbeveiliging in Groot-Amsterdam op maat

Wilt u de mogelijkheden voor uw specifieke behoefte bespreken? We gaan graag met u in gesprek over een op maat gemaakte training die perfect aansluit. Via onze afdeling opleiding handelen we snel en efficiënt. Vul hieronder ons contactformulier in of bel ons even, ook als u meer informatie wilt over onze objectbewaking.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Vraag de gratis objectbeveiliging check aan

  Naam: Patrick Straatman

  Tel: 020 6328835

  info@deltasafegroep.nl

  • First Item
  • Second Item

  -