Mobiele Surveillance in Amsterdam

Met de mobiele surveillance van DeltaSafe Beveiliging verlaat u voortaan met een gerust hart uw bedrijfspand. Bij een alarmmelding zorgt de mobiele surveillant namelijk voor snelle opvolging. Zo hoeft u zelf bij calamiteiten uw bed niet meer uit.

Zo werkt onze mobiele surveillance in Groot-Amsterdam

Stel, uw alarminstallatie maakt melding van een ongewone situatie. Een centralist van de alarmcentrale schakelt dan meteen de dichtstbijzijnde surveillant van onze mobiel surveillance in Groot-Amsterdam in. Hij of zij verifieert het alarm persoonlijk, zowel aan de binnen- als buitenkant van uw pand. Als het nodig is, neemt de surveillant contact op met de politie of andere hulpverleners. U hoeft dus zelf niets te doen.

Dit zijn de voordelen van surveillance beveiliging

Als u voor surveillance beveiliging bij DeltaSafe kiest, bent u verzekerd van deskundige mobiele surveillanten. Dit zijn alle voordelen:

 • Onze surveillanten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week actief
 • Bij een melding zijn ze altijd snel ter plaatse
 • Persoonlijke alarmverificatie en professionele alarmopvolging
 • Ze verzorgen ook opening- en sluitrondes, dan krijgt u hulp bij openen en sluiten
 • De surveillanten doen dag en nacht controlerondes
 • Ook voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen of in woonwijken
 • U profiteert van onze eigen noodafdichting-service, dus geen wachttijd bij de glashandel
 • We leveren altijd maatwerk
 • U bespaart veel kosten
Geen kopzorgen meer met onze mobiele surveillance in Amsterdam

Als u mobiele surveillance aan DeltaSafe Beveiliging uitbesteedt, bespaart u uzelf heel wat kopzorgen. Want door hun specialistische kennis en uitgebreide ervaring weten onze surveillanten precies wat ze in uiteenlopende situaties moeten doen. U hoeft zelf nergens meer achteraan. Ook kunnen we open- en sluitrondes en aanvullende controlerondes voor u verzorgen. Meer weten over onze mobiel surveillance in Groot-Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Vraag de gratis mobiele surveillance check aan

  Naam: Patrick Straatman

  Tel: 020 6328835

  info@deltasafegroep.nl


  -