Hospitality services

Hostmanship is de kunst van uw klant of gast welkom heten. Daarmee maakt u het verblijf van gasten, medewerkers en bezoekers in uw bedrijf een stuk aangenamer. Met onze hospitality services in Groot-Amsterdam profiteert u van een integrale beveiligingsmedewerker met het bewustzijn van een gastheer.

Ontvangst als in een vijfsterrenhotel

Elke gast die op bezoek komt in een organisatie, vormt een mening over het bedrijf op basis van wat hij of zij beleeft. Daarom is het van groot belang dat deze beleving zo positief mogelijk is. Onze medewerkers vormen een representatief visitekaartje voor uw organisatie in alle opzichten:

 • Altijd representatief gekleed
 • Besteden veel aandacht aan het begroeten van uw gasten
 • Handelen proactief
 • Werken met oog voor detail

Met onze hospitality in Groot-Amsterdam kunt u ervan uitgaan dat onze medewerkers uw gasten ontvangen als in een vijfsterrenhotel. Met hun gedrag en uitstraling zorgen ze voor een geweldige ontvangst, een aangenaam verblijf en een warm afscheid. Dat doen ze met een glimlach en door de naam van uw gast te gebruiken.

Daarom onze hospitality services in Groot-Amsterdam

Bij DeltaSafe Beveiliging weet u zeker dat we uw bezoekers en medewerkers op een persoonlijke, professionele en betrokken manier verwelkomen. Onze hospitality services in Groot-Amsterdam zijn gebouwd op passie en expertise door ervaring. Daardoor weten we precies waar kansen en knelpunten liggen. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, daadkracht, persoonlijkheid en flexibiliteit.

Ga met ons in gesprek over uw hospitality

We gaan graag met u in gesprek om uw wensen, behoeften en omstandigheden te inventariseren. Die verliezen we nooit uit het oog. Zo ontwikkelen we een receptiedienst die perfect past bij uw organisatie. Neem voor meer informatie over onze hospitality in Groot-Amsterdam contact met ons op.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Vraag de gratis hospitality services check aan

  Naam: Patrick Straatman

  Tel: 020 6328835

  info@deltasafegroep.nl


  -