“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.”

Als bezoekers bij u binnenlopen zijn de receptionisten de eerste mensen die ze tegenkomen. Gastheren en -vrouwen die het visitekaartje van uw bedrijf zijn. Daarom is het belangrijk dat u beschikt over goed opgeleide en representatieve mensen op deze cruciale plek. Professionals die klanten, leveranciers en medewerkers gastvrij onthalen en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden. Want de ingang van uw bedrijf is ook de plek waar mensen met slechte bedoelingen het makkelijkst binnenkomen. Onze SafeHosts staan garant voor gastvrijheid en veiligheid.

Nieuw van DeltaSafe!

Iedereen kent DeltaSafe als beveiligingsbedrijf. Stoere mannen en vrouwen die objecten en terreinen beveiligen in hun opvallende auto’s met zwaailichten. Ze zijn direct herkenbaar in hun donkerblauwe uniformen met het logo van DeltaSafe en de grote V op de borst. De SafeHosts van DeltaSafe zijn subtieler. Ze hebben dezelfde skills in security, maar weten tegelijkertijd wat hospitality is.

Safe en host

Naast beveiliger zijn onze Safehosts vooral gastvrouw en gastheer. Safe en Host: beveiliger en gastheer/-vrouw en in één dus. Ze heten bezoekers welkom, nemen jassen aan, melden dat het bezoek is gearriveerd, schenken koffie en begeleiden mensen naar hun afspraak. Daarnaast zijn ze getraind in predictive profiling (proactief beveiligen) en beheersen BHV, AED en EHBO.

Maak een vrijblijvende afspraak

Uw organisatie en werkwijze zijn uniek, daarom is het belangrijk dat onze veiligheidsadviseurs eerst de specifieke behoeften binnen uw organisatie in kaart brengen voor een advies én offerte op maat.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Vraag de gratis hospitality services check aan

    Naam: Patrick Straatman

    Tel: 020 6328835

    info@deltasafegroep.nl


    -