3-in-1 SmartSafe

De volledige beveiliging van 3-in-1 SmartSafe van DeltaSafe bestaat uit drie onderdelen: techniek, meldkamer en bewaking. Het werkt optimaal als alle drie de elementen 100% op elkaar zijn afgestemd.  Hieronder leest u alle voordelen.

Alles in één keer goed geregeld

Veel ondernemingen en instellingen hebben drie verschillende leveranciers: een voor de techniek, een voor de meldkamer en een voor de bewaking. Met 3-in-1 SmartSafe hoeft dat niet meer, drie elementen voor volledige beveiliging. Daardoor heeft u alles in één keer goed geregeld en werken deze drie diensten efficiënt samen.

 Één aanspreekpunt

Een ander voordeel is dat u voortaan nog maar één aanspreekpunt heeft: DeltaSafe Groep. Wij scheppen duidelijkheid en nemen u alle zorgen uit handen. Daarnaast kunt u elk moment inloggen op MijnDeltaSafe. Dit vindt u in onze digitale omgeving:

 • Digitale rapportages
 • Gegevens van het gebouw
 • Gegevens van de meldkamer
 • Gegevens van de installatie
 • Inzicht in de kwaliteit van onze dienstverlening
Geen nodeloos alarm meer

Niets is zo vervelend als vals alarm, vooral als dit vaak gebeurt. Daarom doen we altijd eerst een gratis nulmeting. Als het nodig is, krijgt u op basis daarvan vakkundig advies om uw systemen te verbeteren. Zo voorkomen we storingen en onnodige alarmopvolging. Blijkt na een paar alarmmeldingen toch dat er telkens niets aan de hand is? Dan schakelen we de technische dienst in. Die kijkt of er toch een storing is. Op die manier bespaart u veel kosten.

U betaalt een vast bedrag

Met 3-in-1 SmartSafe weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt een vast bedrag per maand of per jaar, zonder kleine lettertjes. Behalve natuurlijk als u zelf een vals alarm veroorzaakt. We zijn transparant over onze werkwijze en de bijbehorende kosten. Om misverstanden te voorkomen, bespreken we van tevoren duidelijk de spelregels met u.

Wilt u meer weten over 3-in-1 SmartSafe? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Waarom kiest u voor DeltaSafe Groep?

Als ondernemer wilt u dat bezoekers en klanten zich veilig voelen in uw bedrijf. Onze beveiligingsadviseurs maken een op maat gemaakt advies voor uw onderneming.

Doordat we ruim 25 jaar ervaring hebben in de veiligheidssector, kunnen wij de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op de bedrijfsvoering. Dit doen we door onder andere trainingen aan te bieden, beveiligingssystemen te leveren en beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Wij doen alles voor uw veiligheid.

Andere diensten van DeltaSafe Groep

Vraag de gratis 3-in-1 smartsafe check aan

  Peter Wolfs - DeltaSafe Groep

  Naam: Peter Wolfs

  Tel: 020 6328835

  info@deltasafegroep.nl


  -