Video-observatiesystemen

Een van de middelen om beveiligingsrisico’s te reduceren is de inzet van camerasystemen. Deze systemen worden steeds belangrijker en slimmer. Ze detecteren, signaleren en registreren, waardoor u beter kunt anticiperen op ongewenste situaties. Daarnaast gaat er een grote preventieve werking uit van zichtbare camera’s op uw terrein of in uw onderneming.

Moderne technologieën bieden nieuwe mogelijkheden

Naast beveiliging tegen risico’s van buitenaf, is het een beproefd middel om in te zetten bij de bestrijding van interne fraude door eigen personeel. DeltaSafe Groep verzorgt de installatie van het gehele camerasysteem. Ook beschikken de huidige systemen over de mogelijkheid om de beelden digitaal op te slaan, zodat u naderhand altijd beelden terug kunt zien, bijvoorbeeld met het oog op strafvervolging. Moderne technologieën bieden nieuwe mogelijkheden. Zo kan uw camerasysteem uitgevoerd worden op basis van IP technologie. Dit biedt vele voordelen. Zo kunt u o.a. vanaf een willekeurige locatie zelf de beelden van uw camera’s bekijken en terug kijken. Met een aansluiting op de Alarmcentrale kunnen onze medewerkers na een alarmsignaal op afstand direct een situatie overzien en passende actie ondernemen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de juridische aspecten van de inzet van camera’s.

Service en onderhoud

DeltaSafe Groep beschikt over een efficiënt georganiseerde afdeling Service & Onderhoud die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar is voor al uw vragen en storingen. De technici kunnen u doorgaans nog dezelfde dag helpen.

Naast de inzet van gedegen technische systemen kan DeltaSafe Groep zorgen voor de inzet van objectbeveiligers, aansluiting op de Alarmcentrale en bijvoorbeeld opvolging van alarmmeldingen door onze Mobiele Surveillancedienst.

Contact

Wilt u meer informatie over de Video- Observatiesystemen van DeltaSafe Groep? Neem dan contact met ons op.

Contact