Overval en winkeldiefstal

Als veiligheidsspecialisten kijken we, vooraf aan de training, naar risicofactoren die te maken hebben met ligging en bedrijfsvoering. Het maakt veel verschil of u bent gevestigd in een drukke winkelstraat, een overdekt winkelcentrum of op een industrieterrein. Verder zijn factoren als assortiment, inrichting en personeel belangrijk. Daar stemmen we de training op af.

Doel

We trainen vooral de  ‘awareness’  van u en uw medewerkers. Kleine wijzigingen in gedrag doen vaak wonderen in het voorkomen van een overval of een winkeldiefstal. En dat is natuurlijk het belangrijkste doel. En wat dan als dat niet lukt? Overvallers en winkeldieven zijn vaak gespannen. En hoe gaat u om met een nerveus persoon? Hoe voorkomt u dat die (meer) schade aanricht?

Opleiding

Onze specialisten zijn ervaren en vakkundig. Zij kunnen u trainen om op effectieve wijze te handelen in dit soort situaties. Tijdens een overval, maar ook om de kans op een overval of een winkeldiefstal te verkleinen. De methode die we hiervoor gebruiken is vooral praktisch en zelf ervaren, aangevuld met stukjes theorie. Het ervaren verzorgen we in samenwerking met speciale trainingsacteurs.

Lesstof

De workshop is zeer interactief en vraagt een grote bijdrage van de deelnemers. Vooral hun ideeën en meningen over klantgerichtheid zullen als leidraad fungeren voor de verdere invulling van de workshop. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan teambuilding.

Vooropleiding

Er is geen vooropleiding vereist om aan deze workshop deel te nemen.

Contact

Wilt u meer informatie over de opleiding ‘Overval en winkeldiefstal’ van DeltaSafe Groep? Neem dan contact met ons op.