Brandwacht services

Toezicht te houden op de (brand)veiligheid

Wij leveren brandwachten door heel Nederland voor beurzen, concerten, uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties in ziekenhuizen en/of verzorgingshuizen, schouwburgen, theaters, bioscopen, evenementen, studentenverenigingen en brandgevaarlijke werkzaamheden. Onze brandwachten zijn altijd de juiste oplossing voor het in goede banen leiden van uw beurs of evenement. Ook bij brandgevaarlijke werkzaamheden, zoals dakdekken en lassen, kunnen wij worden ingezet om toezicht te houden.

Omschrijving

De brandwachten van Deltasafe Groep zijn in het bezit van minimaal het diploma brandwacht 1e klas. Alle medewerkers houden hun kennis en ervaring op peil bij de vrijwillige brandweerkorpsen.

Taken

Als hoofdtaak heeft de brandwacht veelal een toezichthoudende en controlerende functie. De brandwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. U kunt hierbij denken aan het op een doeltreffende manier doorgeven van een melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, het handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie. Ook zijn onze mensen gecertificeerd om de AED te bedienen.

Contact

Wilt u meer informatie over de brandwacht service van DeltaSafe Groep? Neem dan contact met ons op.

Contact